Rid Ut!

Nu börjar det bli varmare. Knoppar växer fram och träden blir gröna igen. Hästarna går ute mer och mer på dygnet. Den kalla och krångliga vintern har lagts på hyllan och sommaren är inte så dammig och bortglömd längre. Passa på och njut när man får dessa vårkänslor. RID UT! Inget är bättre än att se naturen mellan hästens öron. Undersök nya ridstigar, bara du och hästen eller med dina kompisar. Ta en promenad på stranden. Även om vattnet inte är badvarmt ännu. Lyxa till det med en galopp på ett fält! Tänk bara på att rida någorlunda försiktigt eftersom det kan finnas hål i marken!
Passa på nu när vårkänslorna kommer. Varför inte ordna en tipspromenad till häst någon helg! Samla ihop alla som vill vara med! Kanske kan vinnaren få ett pris i form av någon liten skötpryl eller varför inte flugmedel eller hästschampo som påminner om att det är sommar snart! Ni som ordnar tipspromenaden kan ju tjäna lite pengar också, eftersom ni kan ta betalt en slant för att man får vara med. Ha det så roligt och se till att ta vara på möjligheterna!

Kommentarer
Postat av: Anette (mormor)

Hej min Kära! Oh, vad du skriver härligt, man känner att du är en äkta hästvän-kännare och att man bara vill va´me´. Om man våga eller kunde rida bra. Massor med kramar !

2011-06-04 @ 22:29:22
Postat av: Claudia

hej ellen! Jag har ett önskemål om ett inlägg. Kan inte du skriva om hur man rengör ryktsaker? Vore jättekul! :D¨



Vi ses <3

2011-06-17 @ 12:19:22
URL: http://claudias.blogg.se/
Postat av: Ellen!

Det är klart jag kan! Gör det nu!! <3 Tack för idéen!!

2011-07-14 @ 14:04:28
URL: http://horseslovers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0